NEW STU.F
NEW STU.F

Na het George & Eran Zomerfestival, hebben we nu een gloednieuw festival opgezet! Een theatermaak festival voor jonge talenten: NEW STU.F!


Met geweldige jonge talenten van de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie en een prachtige groep partners De Meervaart, Over het IJ Festival, Oerol en Via Rudolphi.
Op 24, 25 en 26 april wordt De Meervaart omgetoverd tot het theater van de toekomst. Tijdens het festival NEW STU.F ontmoet je de sterren van morgen. De studenten van Toneelschool Amsterdam hebben de kans gekregen om een eigen voorstelling te ontwikkelen onder de vleugels van George en Eran.
Begeleid door de grootsten in het vak hebben ze de afgelopen weken snoeihard gewerkt en mochten ze zelfs een week lang op Oerol masterclasses volgen. De jeugdige creativiteit heeft driftig kunnen sudderen in een culturele snelkookpan. Het resultaat is een zestal gloednieuwe en gloedvolle voorstellingen. Wil je als eerste weten wie de komende jaren de podia gaan bestormen? Dan moet je het festival NEW STU.F zeker niet missen.

“NEW STU.F“

– Na het George & Eran Zomerfestival, hebben we nu een gloednieuw festival opgezet! Een theatermaak festival voor jonge talenten: NEW STU.F!

speeldata

Helaas, er zijn geen speeldata.